Arvustus. Kaks kohavaimukat suvelavastust

Rändteatri Vaba Vanker “Richard ja Anna”, dramaturg Mari Tammar, lavastaja Adeele Jaago, kunstnik Jaanika Jüris, muusikaline kujundaja Kulno Malva, valguskunstnik Mari-Riin Paavo. Mängivad Kaarel Pogga, Ragne Veensalu, Maili Metssalu ja Ivo Reinok. Esietendus 28. VI Raplamaal Ohukotsu küünis.
MTÜ Tuulekell “Nassi Sass ja tema vend”, autorid Loone Ots ja Erki Aule, lavastaja Erki Aule, kunstnik Pille Kose, heli- ja valguskunstnik Aleksander Sproghis, muusikaline kujundaja Madis Kreevan. Mängivad Rauno Kaibiainen, Mari Anton, Tarvo Krall, Kaili Närep, Hellar Bergmann ning harrastusnäitlejad Raasiku vallast: Sander Kruus, Age Imala, Helvi Kolkanen, Kadri-Ann Eerik, Aira Jõõts, Kenno Mets ja Paul-Gunnar Nugis. Esietendus 10. VI Raasiku vallas Kalesi külas Kadarpiku talus.
Arvustus ilmus Sirbis