Arvustus. Ojasoo ja Semperi “Macbeth” on häbitult pillav nõeltäpne meistriteos

Uus lavastus”Macbeth”Lavastajad, lava- ja videokujundajad: Ene-Liis Semper ja Tiit OjasooDirigent ja muusikajuht: Olari EltsKontsertmeistrid: Triin Ruubel ja Mari PollHeliloojad: Lepo Sumera, Jay SchwartzValguskunstnik: Jussi Ruskanen (Soome)Operaatorid: Epp Kubu, Jekaterina Abramova ja Fidelia Regina RandmäeVideo live-mix: Elisa AvikKasutatud on Jaan Krossi ja Kulno Süvalepa tõlget ning Hasso Krulli manamisi, tsitaate Filippo Tommaso Marinettilt (Johannes Semperi tõlkes) ja Ülo TuulikultLaval: ERSO, Priit Võigemast, Mait Malmsten, Tambet Tuisk, Gert Raudsep, Jaak Prints, Ursel Tilk, Rasmus Kaljujärv (Ekspeditsioon), Kaie Mihkelson, Helena Lotman; Hanna Jaanovits (31. lend) ja Triin Brigitta Heidov, Elss Raidmets, Oliver–Marcus Reimann, Robi Varul (32. lend) EMTA lavakunstikoolist; Tobias Kaljujärv, Robert Aron LotmanEsietendus 19. jaanuaril Estonia kontserdisaalis