Arvustus. “Macbeth”: Ojasoo ja Semperi rindel muutuseta

Uus lavastus”Macbeth”Lavastajad, lava-ja videokujundajad: Ene-Liis Semper, Tiit OjasooDirigent ja muusikajuht: Olari EltsHeliloojad: Lepo Sumera, Jay SchwartzKontsertmeistrid: Triin Ruubel, Mari PollValguskunstnik: Jussi Ruskanen (Soome)Operaatorid: Epp Kubu, Fidelia Regina Randmäe, Jekaterina AbramovaVideo live-mix: Elisa AvikShakespeare`i tõlked: Jaan Kross, Kulno SüvalepNõia sajatused: Hasso KrullLaval: ERSO, Mait Malmsten, Helena Lotman, Priit Võigemast, Gert Raudsep, Ursel Tilk, Rasmus Kaljujärv (Ekspeditsioon), Tobias Kaljujärv, Robert Aron Lotman, Hanna Jaanovits (EMTA lavakunstikool 31.lend), Tambet Tuisk, Jaak Prints, Kaie Mihkelson, Robi Varul, Triin Brigitta Heidov, Elss Raidmets, Oliver-Marcus Reimann (EMTA lavakunstikooli 32.lend)Esietendus 19. jaanuaril Estonia kontserdisaalis