Arvustus. “Sorry, me teeme Tšehhovit” on dünaamiline ja nooruslik vaade klassikale

Uus lavastusTÜ VKA diplomilavastus “Sorry, me teeme Tšehhovit”Idee autor ja lavastaja: Katariina Unt (TÜ VKA)Tõlkija: E. Raudsepp (tõlget on võrdlevalt I. Normeti ja P.-E. Rummo tõlgetega korrigeeritud)Kostüümikunstnik: Anu KonzeValguskujundus: Siim Reispass (TÜ VKA)Video ja visuaal: Jürgen Volmer (TÜ VKA)Produtsent: Gertu Tambah (TÜ VKA)Lavastaja assistent: Helen Sakson (TÜ VKA)Kommunikatsoonijuht: Henry Pihlik (TÜ VKA)Turundusjuht: Kris-Katry Kohv (TÜ VKA)Mängivad TÜ VKA teatrikunsti 14. lennu näitleja eriala üliõpilased: Liisbeth Kala (asendab Katariina Unt), Anumai Raska, Germo Toonikus, Erko Sild, Maria Valk, Johanna Vaiksoo, Pirte Laura Lember, Luisa Lõhmus, Theodor Tabor, Saamuel Pilpak.Esietendus 19. jaanuaril 2023 ERMis